Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή συνολικά 10 οχημάτων, σημειώθηκε την Τετάρτη (03/11) στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.
Όπως μεταδίδει το voria.gr, η καραμπόλα έγινε στο ύψος του κόμβου Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς ανατολικά καθώς στο ίδιο σημείο σημειώθηκαν τέσσερα διαφορετικά τροχαία ατυχήματα με συνολικά 10 εμπλεκόμενα οχήματα.
Από τα τροχαία τραυματίστηκαν ελαφρώς τρεις πολίτες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από τη μεσαία λωρίδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα και μποτιλιάρισμα.
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
- Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 κλείνουν νωρίτερα από σήμερα Κυριακή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.