«Μαύρη η μέρα για τη δικαιοσύνη»: αυτό σχολίασε η πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, όσον αφορά στην απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι.
Το δικαστήριο έκρινε ενόχους έξι από τους 21 κατηγορούμενους και τους επέβαλε εξαγοράσιμες ποινές.
Σε ανάρτησή της στο Facebook η κα Καρυστιανού δεσμεύτηκε πως «δεν θα σταματήσουμε μέχρι να λάμψει η αληθινή της έννοια, μέχρι να της ξαναδοθεί η ύψιστη της θέση».
«Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας και μέσα σε κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο. Όσο αυτές οι φωνές κινούν τις ψυχές μας, εμείς θα προχωράμε στο δρόμο που μας ανατέθηκε…» κατέληξε.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.