Μενού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης
Ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη στο Ευρωκοινοβούλιο | EUROKINISSI / ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
  • Α-
  • Α+

Με κοινή τους δήλωση, η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου «Τέμπη 2023», ανέφεραν πως «δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια» σχετικά με τις υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές.

«Επίσης, η θέση να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα» συνεχίζουν στην ίδια κοινή δήλωση η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης.

«Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς,  ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει» καταλήγουν οι δύο γονείς που δίνουν αγώνα για τη δικαίωση των παιδιών.

Η κοινή δήλωση Καρυστιανού - Ασλανίδου για τις ευρωεκλογές

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά.

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια.

Επίσης, η θέση  «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…. 
Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του ,μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας. 

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως  ξεκινήσαμε, ως  πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους. 

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες. 

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται  σε Δημοκρατικούς Θεσμούς,  ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA