Μενού
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Επιχείρηση της πυροσβεστικής στα Τέμπη | EUROKINISSI / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκαλεί μία πολύ σοβαρή καταγγελία που έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά σχολείο στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας καθηγητής φέρεται να έσκισε τη λίστα των μαθυτών σχετικά με τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το Mega, το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα σε σχολείο στη Καλαμαριάς, όπου, όπως αναφέρουν γονείς, οι μαθητές συναντήθηκαν με τον διευθυντή, για να συνεννοηθούν για την πραγματοποίηση δράσης στη μνήμη των 57 θυμάτων στα Τέμπη.

Οι ίδιες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού κάνουν λόγο πως ο Γυμνασιάρχης ήταν εξαρχής αρνητικός με την πρωτοβουλία των μαθητών και, ανήμερα της 28ης Φεβρουαρίου, φέρεται να είπε στα παιδιά πως όσοι επιθυμούν να μπουν για μάθημα, ας το κάνουν, «οι άλλοι τραβάτε σπίτια σας».

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν οι μαθητές ανήρτησαν –στα κάγκελα του σχολείου– λίστα με τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη και ο διευθυντής κατέβηκε στον προαύλιο χώρο, έσκισε τη λίστα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των μαθητών.

Μάλιστα, ο καθηγητής κάλεσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας πως οι μαθητές δημιουργούν προβλήματα στο σχολείο.

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητική κατάσταση απέναντι στους μαθητές, που είχαν αναλάβει μία συλλογική απόφαση, να αναρτήσουν ένα πανό με τα ονόματα των παιδιών που χάθηκαν» είπε ο Θανάσης Κοκονάς, πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας.

«Προφανώς ο διευθυντής δεν το έκανε μόνος του από το κεφάλι του, έχει προϊσταμένους, έχει τον διευθυντή εκπαίδευσης, τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, το υπουργείο Παιδείας» συνέχισε ακόμη ο κ. Κοκονάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA