Μενού
nikolouli
Αγγελική Νικολούλη | Φως στο Τούνελ / Mega
  • Α-
  • Α+

Αναφορά στη συμπλήρωση ενός έτους από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη έκανε η Αγγελική Νικολούλη στο κλείσιμο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Η γνωστή παρουσιάστρια ζήτησε δικαίωση για τους 57 νεκρούς και τόνισε πως η Δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

«Πριν πούμε το καληνύχτα να μείνουμε λίγο στην και στην εθνική τραγωδία εκεί στην κοιλάδα των Τεμπών. Στους 57 νεκρούς που ανάμεσά τους οι περισσότεροι ήταν φοιτητές. Ένα χρόνο μετά, συγγενείς, πολίτες, όλοι ζητάμε τη δικαίωση. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δούμε τα αποτελέσματά της. Όσο ψηλά και αν βρίσκονται μερικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν εμπλακεί. Γιατί, πολύς κόσμος, είναι αυτό που λέγαμε στην αρχή, όταν τον ρωτάς ''τι έγινε;'' σου λέει ''τίποτα'' σε έναν χρόνο. Άρα δε θέλουμε να μείνουμε στο ''τίποτα''. Θέλουμε να μείνουμε στην απάντηση και στην τιμωρία.

» Γιατί ζητούν δικαίωση αυτά τα θύματα. Δε θέλουμε να επαναληφθεί μια τέτοια τιμωρία. Θέλουμε τα παιδιά να τα βλέπουμε να γελάνε γιατί έχουν τη ζωή μπροστά τους και όχι να βλέπουμε τους γονείς να κλαίνε. Όχι να ακούμε μοιρολόγια. Να ακούμε γέλια και χαρές. Μην ξαναγίνει, λοιπόν, μια τέτοια τραγωδία. Και να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη εμφανώς συγκινημένη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA