Με πολύ αργούς ρυθμούς συνεχίζει αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με τους γνωστούς «ύποπτους» τον Κηφισό, την Κηφισίας και την Αττική Οδό να ακινητοποιούνται σχεδόν σε συγκεκριμένα ύψη.
Ιδιαίτερα προβληματική η κίνηση στον Κηφισό, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών, έως και της λεωφόρου Κύμης, ενώ η Κηφισίας «παραλύει» από το ύψος της Νέας Φιλοθέης μέχρι και τη συμβολή με την Αττική Οδό.
Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη λεωφόρο Μεσογείων, μεταξύ των σταθμών Εθνική Άμυνα και Νομισματοκοπείο, κυρίως στο καθοδικό ρεύμα.
Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» και η Αττική Οδός
Παράλληλα με δυσκολία προχωρά η κίνηση και στην Αττική Οδό, και συγκεκριμένα:
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 20΄-25΄από Δημοκρατίας έως Κηφισίας
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.