Κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονται το πρωί της Tρίτης (07/04) στην Αττική, καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη σε βασικές αρτηρίες.
Συγκεκριμένα, έντονο μποτιλιάρισμα σημειώνεται τόσο στην κάθοδο όσο και στην άνοδο του Κηφισού, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στο ύψος Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.
Προβλήματα εντοπίζονται και στη Μεσογείων, στους δρόμους γύρω από το κέντρο της πόλης, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού του Πειραιά.
Παράλληλα, καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική οδό, όπου οι οδηγοί αντιμετωπίζουν αναμονές 5 έως 10 λεπτών από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Ηρακλείου, καθώς και στην έξοδο προς Λαμία στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
Την ίδια στιγμή, αντίστοιχες καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών σημειώνονται και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
- Aυτή είναι η περιοχή με τα περισσότερα προς ενοικίαση διαμερίσματα στην Αττική
- Μητσοτάκης: «Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί χωρίς αίτηση - Επιδότηση στο Diesel και τον Ιούνιο»
- Το πολιτικό restart του Αλέξη Τσίπρα: Τι είπε, τι δεν είπε, τι άφησε να εννοηθεί
- Backrooms: Το viral φαινόμενο του ίντερνετ έγινε ταινία τρόμου και πήγε το είδος 10 βήματα παρακάτω
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.