Μενού
Δικαστήριο
Διαδικασία απονομής δικαιοσύνης | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα δημιουργεί το βούλευμα της εισαγγελέως Εφετών Χαλκίδας το οποίο αλλάζει τους όρους με τους οποίους αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο η 43χρονη χήρα του καρδιολόγου ΠΟΥ δολοφονήθηκε στα Πιλαλήματα Κρήτης τον Οκτώβριο του 2017.

Το βούλευμα διατάσσει τη γυναίκα να απομακρυνθεί από τη Σητεία όπου βρίσκονται οι συγγενείς του δολοφονημένου καρδιολόγου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του εραστή της, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η απόφαση υπαγορεύει στη 43χρονη να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με την οικογένεια του θύματος. Άγνωστο παραμένει τι θα ισχύσει για το ανήλικο παιδί που έχει αποκτήσει η γυναίκα με τον άτυχο καρδιολόγο, το οποίο είχε επικαλεστεί στην απολογία της στο Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ζητώντας την αποφυλάκιση της για να σταθεί στο πλευρό του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Νοέμβριο άλλαξε τα δεδομένα στην πρωτόδικη απόφαση με βάση την οποία η 43χρονη και ο εραστής της είχαν καταδικαστεί και οι δυο σε ισόβια.

Το εφετείο την έκρινε ένοχη όχι για ηθική αυτουργία αλλά και απλή συνέργεια, με συνέπεια αφού εξέτισε περίπου 5 χρόνια από την ποινή της, να αφεθεί ελεύθερη λίγες ημέρες μετά. Και για αυτό το σκέλος της υπόθεσης ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου έχει ασκήσει αναίρεση. Το ενδεχόμενο να παραπεμφθεί εκ νέου σε δίκη η 43χρονη αναμένεται να κριθεί τον Οκτώβριο, όπως αναφέρει η συνήγορος της οικογένειας του άτυχου καρδιολόγου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν 9 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν ο καρδιολόγος ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή ώστε να εξετάσει τους ασθενείς του.

Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά ο 37χρονος τότε, τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου.

Το θύμα βγήκε από το ΙΧ φωνάζοντας βοήθεια με τον δράστη να τον πυροβολεί τουλάχιστον τέσσερις φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον γιατρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιπες τρεις στην πλάτη.

Η σύζυγος του καρδιολόγου, ομολόγησε ότι είχαν ερωτική σχέση με τον αστυνομικό και ότι μαζί σχεδίασαν τη δολοφονία του άτυχου άντρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA