Μενού
Diki - dikastirio
Δίκη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο άντρας που συνελήφθη με 3.700 ευρώ και κοσμήματα που κατάφερε να πάρει από μια 89χρονη γυναίκα στη Λαμία και μια ακόμα ηλικιωμένη από τα Τρίκαλα παίρνει τον δρόμο της φυλακής.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο 56χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (5/12) στη Λαμία για απάτη μεγάλης αξίας και σύσταση συμμορίας. 

Κρίθηκε ένοχος για δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων γυναικών και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τρία έτη και έξι μήνες, με την έφεση του να απορρίπτεται.

Ήταν μέλος μιας συμμορίας και λειτουργούσε ως «εισπράκτορας» ποσών από ανυποψίαστους ανθρώπους που οι συνεργοί του κατάφερναν να πείσουν στο να κάνουν πληρωμές για υποτιθέμενες ιατρικές διαδικασίες. 

Τα χρήματα που απέσπασε μαζί με τους δυο συνεργούς του από την 89χρονη ακολούθησαν μετά από υποτιθέμενο τροχαίο συγγενικού προσώπου στις 8 Νοεμβρίου και αντίστοιχα η ηλικιωμένη από τα Τρίκαλα τους έδωσε χρήματα στις 22 Νοεμβρίου με τα συνολικά ποσά που μάζεψαν να φτάνουν τα 25 χιλιάδες ευρώ, μαζί με τα κοσμήματα

Οι αρχές κατέσχεσαν τα ρούχα του 56χρονου, 3.700 ευρώ, κοσμήματα, δυο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις απάτες.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA