Μία σορό σε προχωρημένη σήψη βρήκαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/08) αστυνομικοί σε σπίτι στη Λάρισα, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ανήκε σε μία γυναίκα, η οποία υπολογίζεται πως ήταν 46 χρονών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από περιοίκους για έντονη δυσοσμία στη μονοκατοικία που διέμενε η γυναίκα. Τότε, μπήκαν μέσα και αντίκρισαν τη σορό της άτυχης 46χρονης.
Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή, προικκειμένου να δοθεί περισσότερο φως τόσο στα αίτια θανάτου όσο και στις μέρες, που ήταν νεκρή η 46χρονη. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.
- Καραβάτου και Φερεντίνος το νέο δίδυμο του Studio 4; Το παρασκήνιο της απρόσμενης απόφασης
- Αλέξης Τσίπρας: Οι νέοι μαντεύουν το όνομα του κόμματός του και εκείνος μάλλον δίνει... σπόιλερ
- Λέκκας για έντονη οσμή: Το πιθανότερο ενδεχόμενο και τα παρόμοια φαινόμενα σε Φθιώτιδα και Εύβοια
- Iron Maiden: Με τι καιρό θα γίνει η συναυλία τους - Ανησυχία για καταιγίδες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.