Το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ άρπαξαν οι δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι διέπραξαν σήμερα (27/05) το πρωί την ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην περιοχή Δάφνη, στα Καλάβρυτα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες.
Στην συνέχεια, με την απειλή ενός πιστολιού και ενός καλάσνικοφ, ακινητοποίησαν την υπάλληλο και αφαίρεσαν 1.000 ευρώ.
Όταν βγήκαν από το υποκατάστημα ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό και διέφυγαν από το σημείο πεζοί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση βρήκαν έξω από το υποκατάστημα τρεις κάλυκες, οι οποίοι θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από την υπάλληλο των ΕΛΤΑ, αλλά και από κατοίκους της κοινότητας.
Δείτε βίντεο του Alpha με τους δράστες να σημαδεύουν με τα καλάσνικοφ:
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.