Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα σε σπηλιά του Λυκαβηττού, με το άψυχο σώμα να ανήκει σε γυναίκα 57 ετών, ενώ προέκυψε ότι είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από την Κυψέλη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο θάνατός της εκτιμάται από τον ιατροδικαστή ότι προήλθε πριν από μιάμιση με δύο ημέρες, ενώ θεωρείται ότι τα αίτια ήταν πτώση από ύψος, καθώς η γυναίκα φέρει κάταγμα στο χέρι της.
Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Οι πρώτες δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη σορό σε προχωρημένη σήψη μέσα στη σπηλιά, δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, και απέκλεισαν τον χώρο για να ξεκινήσει η έρευνα.
Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στον Λυκαβηττό: Εντοπίστηκε πτώμα - Συναγερμός στις αρχές
Η 57χρονη εντοπίστηκε φορώντας μπλε αμάνικο μπλουζάκι, ενώ η θέση στην οποία βρέθηκε και τα τραύματα μαρτυρούν πτώση από ύψος.
Η κατάσταση της σορού δεν επέτρεπε αρχικά την αναγνώριση, ενώ οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Η νεκροτομή που θα ακολουθήσει αναμένεται να επιβεβαιώσει τα πρώτα ευρήματα και να δώσει εικόνα για τις συνθήκες θανάτου.
Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει πώς και υπό ποιες συνθήκες η 57χρονη βρέθηκε στο σημείο, καθώς και αν υπήρξε κάποιο περιστατικό που οδήγησε στην πτώση.
- Σαν σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, η νύχτα που έσβησαν για πάντα τα «κόκκινα φανάρια» της Τρούμπας
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής - Ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ και βουλευτής
- Δημοσκόπηση Prorata: Ο αντίκτυπος Μητσοτάκη, Τσίπρα μετά τη ΔΕΘ - Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.