Μενού
ergatiko atihima
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένοι είναι τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι της Μαγνησίας, μετά τον θάνατο δύο ανδρών σε εργατικά δυστυχήματα την Κυριακή (17/09). Πρόκειται για έναν 38χρονο, πατέρα 2 παιδιών, ο οποίος εγκλωβίστηκε σε σύρμα που χρησιμοποιείται για να τραβάει τα πλοία στη στεριά.

Το δεύτερο θύμα είναι ένας 28χρονος εργάτης, συντηρητής μηχανημάτων. Ο τελευταίος, μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες μαρτυρίες, είχε αρραβωνιαστεί μόλις πριν από λίγο καιρό.

Στενός συγγενής του 28χρονου μίλησε στο Star και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ήταν ένα από τα καλύτερα παλικάρια, εργατικός και βοηθούσε πάντα τους δικούς του ανθρώπους».

Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός ότι από την απόλυτη ευτυχία με τον αρραβώνα του, που πραγματοποιήθηκε πριν από 20 μέρες, μέσα σε λίγα λεπτά όλα άλλαξαν και η οικογένεια βυθίστηκε στη θλίψη.

«Σπάνιο δυστύχημα»

Για ένα δυστύχημα «σπάνιο, που κανείς δε θέλει να δει ξανά στη ζωή του» έκανε λόγο ο Βασίλης Μανέτας, αντιδήμαρχος στο Τρικέρι του Βόλου, όπου ο 38χρονος εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μετά τις πλημμύρες και βρήκε τραγικό θάνατο όταν μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του.

Γειτόνισσα του άτυχου άνδρα, εμφανώς αναστατωμένη και βυθισμένη στη θλίψη, μίλησε στο Star και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν «ήσυχος, δουλευταράς και το καλύτερο παιδί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA