Τα σχολεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα παραμείνουν κλειστά από Δευτέρα (25/09) έως και την Τετάρτη (27/09) λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει ξανά την περιοχή.
Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Παιδείας, αναστέλλεται για τις παραπάνω ημέρες η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από αύριο το πρωί μέσω τηλεκπαίδευσης.
Εξαιρούνται τα σχολεία των Δήμων/Περιοχών Παλαμά, Φαρκαδόνας, Μεγάλων Καλυβίων, Φαλάνης, εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, Αρμενίου και Κυψέλης όπου οι συνθήκες δεν συμβάλλουν, προς το παρόν, στην ψηφιακή επικοινωνία μαθητών και εκπαιδευτικών.
«Αναφορικά με τις περιοχές που εξαιρούνται, υπογραμμίζουμε ότι η αξιολόγηση των συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλία θα είναι συνεχής και θα ανανεώνεται διαρκώς», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου».
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.