Μενού
fotia vyronas
Orange Press Agency
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (28/1) σε ρετιρέ του πέμπτου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται στα σύνορα του Βύρωνα με τον Καρέα.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες του Orange Press Agency, που δεν επιβεβαιώνει επίσημα η πυροσβεστική, ξεκίνησε από σόμπα, πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις και εξαπλώθηκε σε όλο το διαμέρισμα.

Στον χώρο, την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς βρισκόταν ένα ηλικιωμένο άτομο που βγήκε την τελευταία στιγμή προτού παραδοθεί το διαμέρισμα στις φλόγες.

Στο δίπλα διαμέρισμα είχε εγκλωβιστεί, λόγω των καπνών μια ηλικιωμένη, η οποία απομακρύνθηκε με τη βοήθεια πυροσβεστών, ενώ της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δυσκολίας στην αναπνοή, σύμφωνα με το Orange Press Agency.

Η επιχείρηση της πυροσβεστικής

Στο συμβάν, στη συμβολή των οδών Συνταγματάρχου Δαβάκη και Παύλου Μελά, κλήθηκε και βραχιονοφόρο όχημα, όπως επίσης και υδροφόρα ΟΤΑ.

Συνολικά επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...