Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο έχασε χθες το βράδυ την ζωή της μία 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη, προχώρησε η αστυνομία.
Ως προς τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στη μηχανή του κρέατος και το χέρι της.
Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.
Μάλιστα, όπως ανέφερε η εκπομπή της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6», το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης της, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.
- «Πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι»: Γιατί οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ μέσα στο καλοκαίρι
- Τι ακριβώς εννοεί ο Έντι Ράμα με το «Δεν είμαι ο Νονός της Αλβανίας» ενώ μια χώρα φλέγεται;
- Δεν ξέρεις γερμανικά; Τα μπρατσάκια σου και σε άλλη παραλία - Η πλαζ που σου ζητά «πτυχίο»
- Οι Βρετανοί ζουν το ίδιο δράμα με εμάς και το σουβλάκι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.