Μενού
tanker
Δεξαμενόπλοιο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο πένθος βρίσκεται η Κως μετά την είδηση του θανάτου της 20χρονης ναυτικής δόκιμου του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο στο πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η νεαρή αρρώστησε μετά τον απόπλου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

Ο επαναπατρισμός της δοκίμου έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του δεξαμενόπλοιου και έπειτα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή της σε νοσοκομείο όπου και απεβίωσε την Κυριακή (17/09).

«Άλλαξε όψη»

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η κοπέλα ένιωσε ότι δεν αισθανόταν καλά μόλις έγινε ο απόπλους από την Ινδία. Σύμφωνα με τον σταθμό που επικαλείται συμφοιτητές της, εκείνοι λένε ότι η κοπέλα άλλαξε όψη από την ασθένεια και πως ο πυρετός της κράτησε μέρες.

Οι συμφοιτητές της αναφέρουν ότι την κοπέλα μάλλον τσίμπησε μολυσμένο κουνούπι. Στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, η νεαρή νοσηλεύτηκε για 16 ημέρες και μάλιστα έδειχνε καλύτερη κλινική εικόνα στα μισά της νοσηλείας της, σε σημείο που να συζητιέται η επιστροφή της στην Κω. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν τραγική καθώς η 20χρονη κατέληξε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη (20/09) στην Κω, στο τελευταίο αντίο από φίλους, συγγενείς και την οικογένειά της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.