Τις πρωινές ώρες χθες, Κυριακή (27/07), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου για τον εντοπισμό ενός άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, στη παραλία «Βίδα» Μυκόνου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν πως πρόκειται για 34χρονο.Αρχικά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από έναν ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.