Την κινητοποίηση των υγειονομικών Αρχών προκάλεσε ένα συμβάν που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) σε χωριό της Λέσβου όταν ένας 8χρονος, σύμφωνα με το nealesvou.gr, υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μυτιλήνη.
Η διακομιδή του στη Μυτιλήνη, στο νοσοκομείο της πόλης και στη Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση κρίθηκε απαραίτητη, καθώς το ατύχημα σημειώθηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου, τύπου 5x5.
Ο 8χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, με το ατύχημα να εκτυλίσσεται όταν το παιδί ακούμπησε σε στύλο σε γήπεδο ποδοσφαίρου στους Κάτω Τρίτους.
Το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα με το παιδί, ενώ δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος για τη ζωή του ανήλικου.
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
- Χανιά: Το κίνητρο της δολοφονίας της 45χρονης που ερευνούν οι αρχές: Πώς φτάσαμε στην ομολογία του 43χρονου
- Φωτιά τώρα στο Πικέρμι: Οικόπεδο με παρατημένα ξύλα «λαμπάδιασε»
- «Είμαι μιλένιαλ και έγινα πατέρας πριν από έξι μήνες»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.