Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία χθες, πριν απ' την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από σημεία προελέγχων και πλησίον του γηπέδου συνελήφθησαν:
- Ένας 17χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί όπλων, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη μαχαίρι.
- Ένας 45χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί φωτοβολίδων, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη καπνογόνο και
- Ένας 21χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογονων ουσιών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 3,3 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.