Τραγική κατάληξη για την 65χρονη Γερμανίδα που αγνοούνταν στο Ρέθυμνο, αφού εντοπίστηκε νεκρή προ ολίγου στην περιοχή μεταξύ Πρασονησίου – Τριόπετρας από ιδιώτη δύτη.
Όπως μεταφέρει το flashnews, η 65χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από ιδιώτη δύτη και η σορός της μεταφέρθηκε με σκάφος στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.
Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις αρχές από τον σύζυγό της, ο οποίος ανέφερε ότι την είδε τελευταία φορά σήμερα το μεσημέρι όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμεναν και εκ τότε έχασε τα ίχνη της.
Ο ίδιος ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι δεν γνώριζε που πήγαινε η σύζυγος του ενώ τους δήλωσε ότι υπήρχε η πιθανότητα να πήγε και για μπάνιο στη θάλασσα.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.