Μενού
troxaio-2
Reader
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη στο τροχαίο που έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευή στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας παρασκευής, καθώς η γυναίκα που τραυματίστηκε, υπέκυψε στα τραύματά της.

Η 77χρονη γυναίκα, έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι και παρά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, από διερχόμενο πολίτη και διασώστες, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο έγινε στις 7 το πρωί στη Λ. Μεσογείων, στο ρεύμα προς τον Σταυρό, κάτω ακριβώς από τη νέα πεζογέφυρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άνδρας έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κάδους απορριμμάτων, που εκσφενδονίστηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας που βρισκόταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο οδηγός.

troxaio
Τροχαίο στη Μεσογείων | Reader

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA