Τραγική κατάληξη είχε φωτιά που ξέσπασε, ξημερώματα Τρίτης, σε εγκαταλειμμένο κτίριο στα Σεπόλια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ξημερώματα Τρίτης, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου στα Σεπόλια.
Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες που κατάφεραν και περιόρισαν τη φωτιά πριν αυτή λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Όταν, ωστόσο, οι πυροσβέστες κατάφεραν και μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου διαπίστωσαν πως υπήρχε η σορός ενός ατόμου αγνώστου λοιπών στοιχείων.
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
- Ο Τσίπρας ανακοίνωσε ομάδα εργασίας για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων – Τα μέλη της
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.