Τραγική κατάληξη είχε ο 15χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο στις Σέρρες, καταλήγοντας λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.
Το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 09.00 σήμερα (24/11) στον επαρχιακό δρόμο του Δήμου Ηράκλειας, κόστισε τελικά τη ζωή στον ανήλικο, άγνωστο γιατί του είχε επιτραπεί να οδηγήσει το ΙΧ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 15χρονος ήταν οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν και άλλα τρία παιδιά, ηλικίας 9, 11 και 13 ετών. Το όχημα για άγνωστα αίτια μέχρι στιγμής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.
Και οι τέσσερις ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο κέντρο υγείας Ηράκλειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ο 15χρονος διασωληνώθηκε και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. Οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι είναι εκτός κινδύνου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.