Μπορεί να αναμένεται καλοκαιρία προβλέπεται έως την Πέμπτη, όμως ο καιρός αλλάζει για μία ακόμα φορά, με βροχές να αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή νέες βροχές θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από τα δυτικά, ενώ το Σάββατο τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν τη χώρα.
Από την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ παραμονές των Χριστούγεννων δεν αποκλείεται άστατος καιρός με βροχές σε αρκετές περιοχές και πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ο καιρός την Τρίτη
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη περιμένουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς. Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε και πάλι ηλιοφάνεια στη χώρα, το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι βοριάδες έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα φτάσει τοπικά στα νότια τους 18 με 19 βαθμούς.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.