Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 37χρονη μητέρα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του έξι μηνών βρέφους της μετά την απολογία της στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Ο πατέρας του βρέφους δήλωσε πως «είναι όλοι ένοχοι και οι γονείς της» παιδοκτόνου. 

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του πατέρα κατέθεσε μήνυση κατά της 37χρονης και των γονιών της. Ο πατέρας «δεν έβλεπε καθόλου το μωρό. Να το είδε τρεις-τέσσερις φορές σε τέσσερις μήνες», είπε ο δικηγόρος της παιδοκτόνου. 

«Όταν έρθει η ώρα και κληθούν αυτοί που μηνύθηκαν θα πουν την άποψή τους και θα βγει η πραγματικότητα», σημείωσε. «Μπορεί να λέει ότι θέλει, διατροφή δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στους τέσσερις μήνες. Για αυτό κατατέθηκε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων», αποκάλυψε. 

Η 37χρονη αναμένεται να επισκεφτεί ψυχίατρο για να αποφανθεί σε ποια κατάσταση ήταν όταν δολοφόνησε το βρέφος. Εις βάρος της ασκήθηκε ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

«Δεν θα είναι μόνο μία η πραγματογνωμοσύνη. Πρέπει να μας δώσει την κατάσταση ο ψυχίατρος. Η 37χρονη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε το βρέφος. Είπε πως αυτό που σκότωνε δεν ήταν το παιδί της», είπε ο δικηγόρος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA