Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/11) στο Παλαιό Φάληρο, όταν αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο –με πλαστές πινακίδες– όπου μέσα υπήρχε ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ και ένα μπιτόνι.
Για το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να είχε δηλωθεί κλοπή στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας.
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς και για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και των κινήτρων τους πίσω από τη συγκέντρωση του οπλισμού.
Παλαιό Φάληρο: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητο
Το απόγευμα της Παρασκευής (24/11) η ΕΛΑΣ μετέβη στο Παλαιό Φάληρο, όπου πήρε το ύποπτο αυτοκίνητο και το μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήριά της, προκειμένου να εξετάσουν εάν υπάρχουν τυχόν αποτυπώματα και βιολογικό υλικό.
Οι αστυνομικοί, την ίδια ώρα, συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκος της περιοχής, μηπώς είχαν αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση τις τελευταίες ημέρες, ενώ τους υποδεικνύουν και φωτογραφίες υπόπτων. Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας.
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
- Λίλα Μπακλέση: Γέννησε το πρώτο της παιδί - Η ανάρτηση του συντρόφου της που κανείς δεν περίμενε
- Άννα Βίσση: Απόλαυσε Τσιτσάνη από μπάντα δρόμου στο Φισκάρδο - «Κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.