Μενού
Επιχείρηση Πυροσβεστικής σε φωτιά
Επιχείρηση Πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίες επί της οδού Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Στην πυροσβεστική σήμανε αμέσως συναγερμός και μετά από λίγη ώρα στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που ρίχτηκαν άμεσα στη μάχη με τις φλόγες πριν η φωτιά εξαπλωθεί και σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για την πιθανότητα να υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο στο διαμέρισμα και έτσι η κινητοποίηση ήταν μεγαλύτερη απ' ότι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τελικά, δεν υπήρχε ένα εγκλωβισμένο άτομο αλλά δύο! Οι άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες τις οποίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο γυναίκες είναι καλά, αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την υγείας τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA