Άγνωστοι επιτέθηκαν και έκαψαν τέσσερα σταθμευμένα οχήματα στην Πανεπιστημιούπολη, επί της οδού Ούλοφ Πάλμε, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς τρία οχήματα, ένα ΙΧ και δύο βαν, ενώ πολύ υπέστη σοβαρές ζημιές ένα λεωφορείο.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν τις φωτιές, ενώ στο σημείο έσπευσε και παρέμεινε σε επιφυλακή διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς τα επεισόδια διήρκησαν για αρκετή ώρα, χωρίς να υπάρχει όμως γενίκευση.
- Ψωμί, μπισκότα, μπάρες: Τα πρώτα προϊόντα από αλεύρι αλεσμένων εντόμων στα ράφια των σουπερ μάρκετ
- Καιρός: Έρχεται καλοκαίρι- Ποια ημέρα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 στην Αττική
- Σβήνουν τα περίπτερα εφημερίδων στην Αθήνα: «Να χαρακτηριστεί το επάγγελμά μας διατηρητέο»
- YouTuber πήγε στο «Νησί του Φιδιού» και βγήκε ζωντανός: Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.