Μενού
Αεροπλάνο
Αεροπλάνο | Getty
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Μία τρομακτική περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες πρωινής πτήσης της Ryanair από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη προς το Μέμινγκεν της Γερμανίας, κατά το RThess.

Όπως κατήγγειλε επιβάτιδα της πτήσης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της πτήσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έσπασε ένα παράθυρο του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την καταγγελία έγινε αποσυμπίεση της καμπίνας, συνεπιβάτες κρατούσαν τον επιβάτη που καθόταν δίπλα στο σπασμένο παράθυρο ενώ παράλληλα έπεσαν οι μάσκες.

Θεσσαλονίκη: Το «έσωσε» ο πιλότος

Ο πιλότος αμέσως άλλαξε πορεία και επέστρεψε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου αυτή την ώρα παραμένουν όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορορίες ο επιβάτης που καθόταν δίπλα στο παράθυρο που έσπασε, παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» με κάκωση αυχένα.

Ενημέρωση της Ryanair για το συμβάν

Η Ryanair απέστειλε στο Reader επίσημη ενημέρωση, ξεκαθαρίζοντας τις συνθήκες του περιστατικού. Σε αυτή αναφέρει:

«Μια πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη προς το Μέμινγκεν το πρωί της Παρασκευής (10 Ιουλίου) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά την απογείωση, όταν ένα παράθυρο επιβάτη μετακινήθηκε εν πτήσει.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες επέστρεψαν στον τερματικό σταθμό. Ένας επιβάτης ζήτησε και έλαβε ιατρική βοήθεια στο έδαφος στη Θεσσαλονίκη.

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, κανονίστηκε ένα αεροσκάφος αντικατάστασης για να μεταφέρει τους επιβάτες στο Μέμινγκεν, το οποίο αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη στις 09:35 τοπική ώρα σήμερα το πρωί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...