Μενού
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
H νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι Χαϊδαρίου | Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
  • Α-
  • Α+

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, έγινε η τελετή παράδοσης της πεζογέφυρας στο Παλατάκι Χαϊδαρίου. Είναι η πέμπτη πεζογέφυρα που κατασκευάζεται στην Αττική στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Είχαν προηγηθεί αυτές στις Σχολές Προβατά, επίσης στο Χαϊδάρι, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο) και στην Λεωφόρο Μεσογείων (στην Αγία Παρασκευή).

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας, κατά την τελετή παράδοσης της πεζογέφυρας στο Παλατάκι Χαϊδαρίου. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε ότι οι πεζογέφυρες διαθέτουν ανελκυστήρες που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στους συμπολίτες μας με αναπηρίες. Παράλληλα, έκανε λόγο για παρεμβάσεις που ενισχύουν το επίπεδο οδικής ασφάλειας και έχουν ζωτική σημασία για τις τοπικές κοινωνίες.

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Παράδοση πεζογέφυρας στο Παλατάκι Χαϊδαρίου | Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA