Μενού
paraliaki
Το ένα όχημα, στο φονικό τροχαίο στην Παραλιακή, κόπηκε στη μέση
  • Α-
  • Α+

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή στο ύψος της Βουλιαγμένης με την εμπλοκή μίας μηχανής και δύο ΙΧ αυτοκινήτων. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το ένα όχημα που έπεσε σε κολώνα κόπηκε στη μέση!

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο σημειώθηκε και παράσυρση δύο πεζών μετά από την καραμπόλα των οχημάτων, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και ο άλλος ελαφρά.

Ακόμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε γνωστό ότι ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής. Λόγω του τροχαίου η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου. Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από τα οχήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA