Μενού
patra - katarreysi
Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του, ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη φονική κατάρρευση της γέφυρας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/07) στην Πάτρα.

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, αφέθηκε ελεύθερος με όρους για την κατάρρευση της γέφυρας στα Μπαζαΐτικα, τα οποία βρίσκονται στην περιμετρική Πατρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τον υπεύθυνο μηχανικό ασφαλείας του έργου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, αλλά και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Απολοτείται αύριο ένας από τους χειριστές

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι αύριο, Παρασκευή (28/07) απολογείται ο ένας από τους δύο χειριστές, ενώ οι άλλοι δύο θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους, καθώς τραυματίστηκαν κατά την πτώση της γέφυρας.

Αναζητείται και πέμπτο άτομο, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί οικειοθελώς στις αρχές.Τους βαραίνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται, πως το τραγικό δυστύχημα είχε ως συνέπεια τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό 14 ακόμη.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA