Μενού
Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά
Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά | ΣΚΑΪ/Video
  • Α-
  • Α+

Για την απώλεια του γιου του, του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος σκοτώθηκε μετά την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά, μίλησε ο πατέρας του.

Σε δηλώσεις του στο Star, έκανε λόγο για ένα πολύ καλό παιδί, έναν «άγγελο», ο οποίος είχε πολλά όνειρα στη ζωή του. 

Ο αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο καθώς συμμετείχε σε οικοδομικές εργασίες και δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

«Είχε όνειρα, να πάει στην αστυνομία, να κάνει μία οικογένεια να ζήσει μία χαρά ο άνθρωπος. Τι όνειρα να είχε παραπάνω;» σημείωσε ο πατέρας του.

«Δεν είχε ούτε εκατομμύρια, ούτε τίποτα» ανέφερε για την οικονομική του κατάσταση, που τον είχε οδηγήσει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να βγάλει τα προς το ζην. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως είχαν μιλήσει την προηγουμένη του δυστυχήματος, τη Δευτέρα (15/4), ώστε να συνεννοηθούν για τα σχέδιά τους για το Πάσχα. 

«(σ.σ. μιλήσαμε) πριν μία ημέρα, την προηγούμενη και για να δούμε τι θα έκανε για το Πάσχα, αν θα ανέβει ή δεν θα ανέβει μαζί με την αδελφή του» είπε.

Χθες, ωστόσο, επικοινώνησε μαζί του ο διοικητής του 31χρονου για να τον ενημερώσει για το περιστατικό. «Με πήρε ο διοικητής του τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι στο νοσοκομείο Νίκαιας. Από κει και πέρα τίποτα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA