Προσωρινά στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της στον ανακριτή Πειραιά, η 16χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 19χρονη έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.
Η 16χρονη στον Πειραιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρατείται προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα του Ρέντη, μέχρι να γίνει η μεταγωγή της σε «Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων».
Αντιθέτως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο εικοσάχρονος που κατηγορείται ως συνεργός της 16χρονης στην επίθεση. Τού επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από χώρα και εμφάνιση κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.
Ακόμη του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει την 19χρονη – θύμα της επίθεσης στον Πειραιά.
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
- Λίλα Μπακλέση: Γέννησε το πρώτο της παιδί - Η ανάρτηση του συντρόφου της που κανείς δεν περίμενε
- Άννα Βίσση: Απόλαυσε Τσιτσάνη από μπάντα δρόμου στο Φισκάρδο - «Κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.