Μενού
trakter.jpg
Τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου των αγροτών.

Παράλληλα, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση κυκλοφορίας μάλιστα θα ισχύει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (21/02), οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την Τετάρτη στις 11 το πρωί θα αναχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα οι αγρότες και τα τρακτέρ, που σήμερα θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αγρότες της Κρήτης ταξιδεύουν ήδη με τα πλοία για τη Μεγαλόνησο.

Αύριο μετά τις 10 το πρωί θα αναχωρήσουν σταδιακά τα τρακτέρ και θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή με αυτή της άφιξής τους στην πρωτεύουσα. Θα αναχωρήσουν δηλαδή από Πανεπιστημίου, Αγ. Κωνσταντίνου, πλ. Καραϊσκάκη, Αχιλλέως, Αθηνών, Κηφισός, Εθνική Αθηνών - Λαμίας.

Στη Βουλή μετά το συλλαλητήριο

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι υπήρχαν και κάποιες φωνές στους κύκλους των αγροτών που ήθελαν να παραμείνουν τα τρακτέρ έξω από τη Βουλή έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ωστόσο, στα μπλόκα θα αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, είτε με αποκλεισμούς δρόμων είτε με άλλες μορφές διαμαρτυρίας.

Επιπλέον, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA