Μενού
leoforeio
Λεωφορείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δοκιμαστικά ξεκίνησαν οι ανέπαφες συναλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η εφαρμογή του μέτρου ξεκίνησε πιλοτικά από τα λεωφορεία Express από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πλέον, όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το εισιτήριό τους μέσω χρεωστικής κάρτας την οποία περνούν ανέπαφα στα επικυρωτικά μηχανήματα. Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα σε όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια με τον... κλασσικό τρόπο. 

Τα οφέλη για τους επιβάτες είναι πολλαπλά, καθώς δεν θα χρειάζεται πλέον να προμηθεύονται εισιτήρια από εκδοτήρια ή μηχανήματα, να γνωρίζουν τα διαθέσιμα προϊόντα μετακίνησης, ή να αναζητούν σημεία πώλησης και να περιμένουν σε ουρές.

Το σύστημα, στην πλήρη ανάπτυξή του, θα χρεώνει στον επιβάτη το πιο οικονομικό προϊόν κομίστρου, με βάση τις μετακινήσεις του, διευκολύνοντας ιδιαίτερα τους επισκέπτες και τους τουρίστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το σύστημα μετακινήσεων της Αθήνας.

Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα αποτελεί το πρώτο βήμα για την επέκταση του συστήματος ανέπαφων συναλλαγών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ) έως το τέλος του έτους.

Το πρόγραμμα έρχεται ως συνέχεια της δυνατότητας ανέπαφων πληρωμών στα αστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ 33 πόλεων της Ελλάδας, η οποία ξεκίνησε πριν περίπου 1 χρόνο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA