Μενού
Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα
Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα
  • Α-
  • Α+

Προβλήματα έχουν προκληθεί στη Δυτική Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ στον Πύργο καταγράφηκε ανεμοστρόβιλος. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με το tempo24.news, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για προληπτικούς λόγους καθώς μπορεί να σημειωθούν κατολισθήσεις λόγω των έντονων φαινομένων. 

Στο μεταξύ, λόγω χιονόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα
Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα

 

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα
Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα

Έντονη καταιγίδα στην Πάτρα - Έκλεισε το πορθμείο 

Το μεσημέρι, στην Πάτρα ξέσπασε έντονη καταιγίδα, ενώ καταγράφηκε και χαλαζόπτωση. Δέντρα έπεσαν στο Ρίο και το Ακταίο, ενώ ο δρόμος στην Ακτή Δυμαίων μετατράπηκε σε ποτάμι

Αποφασίστηκε το κλείσιμο της πορθμειακής γραμμής Ρίου - Αντιρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ανεμοστρόβιλος στον Πύργο

Στην Ηλεία και τον Πύργο, προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια λόγω των ισχυρών ανέμων, ειδικά στο παραλιακό μέτωπο. Στην περιοχή, μάλιστα, κατεγράφη και ένας μικρός ανεμοστρόβιλος, ο οποίος ξήλωσε στέγαστρα. 

Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, όπου έπεσε χιόνι και έχει επικρατεί παγετός, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας-Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA