Μενού
agoraki sxoleio
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09) ο μικρός Κωνσταντίνος από την Πτολεμαΐδα, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε έξω από το σχολείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου, δεν σταμάτησε καν να βοηθήσει, μετά τη σύγκρουση. Πάντως, λίγες ώρες μετά το συμβάν, ένας ηλικιωμένος άνδρας παρουσιάστηκε στο τμήμα για να δηλώσει την εμπλοκή του. Πέρασε αυτόφωρο και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

«Πήγα να τον πάρω από το νηπιαγωγείο, βγήκε η δασκάλα του, μου τον έδωσε στο χέρι, τον πήρα αγκαλιά. Μιλούσαμε μετά για πράγματα του σχολείου που αφορούν το παιδί, τον κατέβασα, κάποια στιγμή μου έφυγε από το χέρι. Εκείνη την στιγμή έτρεξε προς τον δρόμο, τον φώναξε η δασκάλα, περνούσε ένας κύριος μεγάλης ηλικίας. Τον βρήκε με το μπροστινό φανάρι αριστερά και τον χτύπησε στην μέση. Ο μικρός έπεσε κάτω, έτρεξα κατευθείαν κοντά του. Ευτυχώς δεν έκλαψε ή κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα του παιδιού στο Mega.

Θα πάρει εξιτήριο

Ο μικρός ήταν τρομαγμένος, όμως δε φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και εντός των επόμενων ωρών θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Δόξα τω Θεώ καλά είναι. Υπήρχε πιθανότητα για κάταγμα στη μέση, αλλά, από ό,τι φαίνεται, μάλλον δε θα είναι κάτι», τόνισε η μητέρα του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA