Μενού
Ραφαέλα Πιτσικάλη
Ραφαέλα Πιτσικάλη | Instagram/rafaella_pitsi
  • Α-
  • Α+

Η οικογένεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη, της 21χρονης που πέθανε μετά από σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου, ενημέρωσε για την επιθυμία που είχε εκφράσει σχετικά με την κηδεία της. 

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια αναφέρει πως η νεαρή, που είχε διαγνωστεί το 2020 με Σάρκωμα Ewing, «αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες», σύμφωνα με το flashnews.gr.

«Η Ραφαέλα ήξερε να μάχεται, να χαμογελά και να ονειρεύεται. Ήξερε, επίσης, να δίνει δύναμη σε άλλα παιδιά και νέους που αγωνίζονται απέναντι σε σκληρές και άνισες μάχες. "Μπόρα είναι, θα περάσει", έλεγε. Και πέρασε. Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί μας».

Όπως συμπληρώνεται, η οικογένειά της θα «ακολουθήσει τις επιθυμίες της, όπως φρόντισε με λεπτομέρεια να μας τις περιγράψει». 

«Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της. Αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες» ενημερώνει η οικογένεια και καταλήγει:

«Αντιπροσωπεία του Κάνε-Μια-Ευχή θα παρευρεθεί στην τελετή αποχαιρετισμού, ενώ όποιος θέλει να ενισχύσει τον σκοπό του Οργανισμού μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 9637660 (εναλλακτικά: 6937 038414)».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA