Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή (16/2) οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 14χρονης στο Ρέθυμνο, με τους δύο τελευταίους να αφήνονται ελεύθεροι.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, οι δύο τελευταίοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 14χρονης στο Ρέθυμνο αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση φρίκης της κακοποίησης της ανήλικης στο Ρέθυμνο, έχουν προφυλακιστεί πέντε από τους 12 κατηγορουμένους, εκ των οποίων οι τρεις διώκονταν για το αδίκημα του βιασμού.

Ρέθυμνο: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες

Ο κύκλος των απολογιών ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα κατηγορούνται για βιασμόοκτώ για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, ενώ ένας κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ύστερα από καταγγελία της 15χρονης σε πρότερο χρόνο. 

προφυλάκιση είναι η πρώτη με βάση την καταγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τον σχηματισμό της δικογραφίας για συνολικά 11 άτομα.

Ωστόσο, η προφυλάκιση του 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη, είχε στηριχτεί σε καταγγελία της 15χρονης σε προγενέστερο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο άνδρας την εξέδιδε σε νεαρούς άνδρες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA