Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατανάλωσε ανήλικος σε πανηγύρι στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/9) στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, για το συμβάν συνελήφθη ένας άνδρας.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 51χρονο, που ήταν υπεύθυνος για τη διοργάνωση του πανηγυριού και κατηγορείται ότι δεν προέβη στις δέουσες ενέργειες ώστε να αποτρέψει την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικο.
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.