Μενού
Σχολική τάξη
Προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Νοσηλευμένος σε νοσοκομείο και για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο καθηγητής Γυμνασίου στο Ρέθυμνο ο οποίος το πρωί της Τρίτης (16/01) υπέστη ηλεκτροπληξία εν ώρα μαθήματος.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής στο Ρέθυμνο θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο για λόγους παρακολούθησης μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα όταν προσπάθησε να βάλει στην πρίζα έναν υπολογιστή και τον τίναξε το ρεύμα και εκτοξεύτηκε τρία μέτρα μακριά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των μαθητών του. 

Ρέθυμνο: Τι ανέφερε εκπαιδευτικός για το συμβάν

«Τον τίναξε το ρεύμα. Καθώς πήγαινε να βάλει στην πρίζα έναν υπολογιστή στο εργαστήριο πληροφορικής. Εν ώρα μαθήματος. Μπροστά στα παιδάκια. Και τινάχθηκε τρία μέτρα πίσω και προσγειώθηκε πάνω σε ένα θρανίο. Και πάρτο κάτω και το θρανίο, πάρτον κάτω και τον δάσκαλο. Και τα παιδάκια σε σοκ» σημείωσε, ειδικότερα, ο έτερος εκπαιδευτικός. 

Στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου και αποφασίστηκε νοσηλεία του. 

Ο καθηγητής που παρείχε την ενημέρωσε έκανε καταγγελία πως το κτίριο του σχολείου είναι «προπολεμικό». «Οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του κρέμονται από παντού, ετοιμόρροπα. Σε κάθε σημείο υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή των παιδιών, του προσωπικού, όλων μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA