Μενού
iereas
Ιερέας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μάρτυρες σε ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο, μάλιστα, έγινε σε δημόσια θέα, στη μέση του δρόμου, με πρωταγωνιστή έναν ιερέα και θύμα τη σύζυγό του, ήταν δεκάδες περαστικοί σε ένα παραθαλάσσιο χωριό στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, εκεί, ένας 48χρονος ιερέας, που άλλα κηρύττει από άμβωνος και άλλα κάνει, και η 41χρονη σύζυγός του (με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά), επέστρεφαν από μια εκδήλωση που είχε γίνει σε παραθαλάσσιο χωριό του νομού.

Ο ιερέας, ωστόσο, κάποια στιγμή βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να φωνάζει στην παπαδιά, να τη βρίζει και να τη σπρώχνει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, εκτός ελέγχου τη χαστούκισε κιόλας μπροστά στους εμβρόντητους περαστικούς οι οποίοι επιχείρησαν να αντιδράσουν και να σταματήσουν τον οικογενειακό καβγά αλλά γρήγορα διαπίστωσαν πως αυτό δε θα ήταν καθόλου εύκολο καθώς ο παπάς ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αφού ο μαινόμενος ιερέας επιτέθηκε και σε κάποιους από τους ψυχραιμότερους που προσπάθησαν να χωρίσουν το ζευγάρι, η φαινομενική ηρεμία επανήλθε και η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε δημόσια θέα, γλίτωσε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τα όσα έγιναν στάθηκε το γεγονός πως ο ιερέας ζηλεύει τη γυναίκα του και την κατηγορεί πως διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Όπως έγινε γνωστό ενάντια στον ιερέα δεν έχει κατατεθεί στις Αρχές κάποια καταγγελία, ενώ ούτε η τοπική αστυνομία έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα παρά το γεγονός ότι η σκαιότατη επίθεση σε βάρος της γυναίκας έγινε στη μέση του δρόμου, με πολλούς μάρτυρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA