Μενού
kafsonas
Καύσωνας στην Αθήνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο καύσωνας διαρκείας που πλήττει τη χώρα παραμένει για λίγες ημέρες ακόμα, ενώ στη συνέχεια οι υψηλές θερμοκρασίες υποχωρούν όπως προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Την ίδια ώρα όμως ο «καυτός - κατάξερος» λίβας που θα επικρατήσει δεν αποκλείεται να φέρει ανέμους έως και επτά Μποφόρ πρόσκαιρα στην πεδινή Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.

Αυτό αποτελεί ένα πολύ επικίνδυνο μείγμα, καθώς δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για πρόκληση πυρκαγιάς.

Σε σχετική ανάρτησή του, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

«Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙΑ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ!

Φίλες και φίλοι! Από την ερχόμενη Πέμπτη 27/7 το ελληνικό καλοκαιράκι θα προσπαθήσει επιτέλους να ξαναβρεί τα φυσιολογικά πατήματά του! 

Προσοχής αλλά και αναβάθμισης του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών στα περισσότερα ηπειρωτικά (πεδινά και ορεινά) χρήζει όμως κατά την ταπεινή μου άποψη η καιρική κατάσταση την ερχόμενη Τετάρτη 26/7, καθώς ο καυτός - κατάξερος λίβας που θα επικρατήσει δεν αποκλείεται να αγγίξει και τα 5-6, στην πεδινή Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά πρόσκαιρα τα 7 και στα βουνά της χώρα ίσως και τα 8 Μποφόρ, ενώ αν και σχετικά πολύ πιο δροσεροί, πάλι ενισχυμένοι άνεμοι θα επικρατήσουν και την Πέμπτη στα περισσότερα δυτικά, κεντρικά και βόρεια!

Για να υπολογίσετε στο μετεώγραμμα με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις επεξηγήσεις στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικό ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και τη γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA