Μενού
ΟΠΚΕ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
ΟΠΚΕ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου | (Φωτογραφία αρχείου / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε από τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/3) στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες σε κτίρια και δωμάτια της πρώην φοιτητικής εστίας.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Open «Τώρα Μαζί» οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές ανάμεσά τους μία γυναίκα.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας κυρίως ΜΑΤ και ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν από τις 6:00 έξω από κτίρια της πρώην φοιτητικής εστίας και άτομα της Ασφάλειας εισήλθαν στο εσωτερικό και πραγματοποίησαν ελέγχους. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εντός του Πανεπιστημίου έχουν βρεθεί κοντάρια, πέτρες και μπουκάλια. Λίγο πριν από τις 07:30 οι αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο μεγάλες μαύρες σακούλες που είναι ακόμη άγνωστο τι περιείχαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στους χώρους που έγιναν οι έρευνες βρέθηκαν κοντάρια, έντυπο υλικό, κράνη, μπουκάλια μπύρας, καθώς και κρότου λάμψης.

Η εν λόγω επιχείριση αποφασίστηκε μετά τους εμπρησμούς οχημάτων που σημειώθηκαν προ λίγων ημερών, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες πως οι δράστες μπορεί να χρησιμοποίησαν τα συγκεκριμένα κτίρια ως ορμητήρια.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» και ανέφερε ότι η επιχείρηση στήθηκε χθες το απόγευμα, κυκλώθηκε πρώτα από όλα όλο το κτίριο και στις παλιές εστίες άρχισαν τον έλεγχο οι δυνάμεις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA