Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει αυτήν την ώρα η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται την πυροσβεστική η φωτιά, η οποία βρίσκεται σε ύφεση, για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται μεγάλες ποσότητες νερού. Πάντως συνεχίζουν να καίγονται ανακυκλώσιμα υλικά, παλέτες, και σκουπίδια.
Νωρίτερα το πρωί λόγω των «επικίνδυνων καπνών» εστάλη επείγουσα ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία με μήνυμα από το 112 για την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, παραμένοντας σε εσωτερικούς χώρους κλείνοντας τις πόρτες και τα παράθυρα.
Αυτήν την ώρα στην προσπάθεια κατάσβεσης στο σημείο αυτήν την ώρα, συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα. Επίσης, στο έργο της κατάσβεσης χρησιμοποιούνται υδροφόρες και μηχανήματα έργου του δήμου Δέλτα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.