Καταγγελία πως επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) έκανε ο λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.
Στην ανάρτησή του στο X, ο Σωτήρης Τσιόδρας κατήγγειλε πως «η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση. Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές».
«Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας» πρόσθεσε ο καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.
Σωτήρης Τσιόδρας: Η καταγγελία για απάτη
«Δεν έχω καμία σχέση με ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω ΑΙ.
Η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση.
Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές. Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Φωτιά στη Σμύρνη: «Πύρινη κόλαση» στην Τουρκία - Μία σύλληψη για εμπρησμό
- Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι και η αδιανόητη σφαγή στο Δοξάτο Δράμας
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά έρχονται και βροχές - Η πρόγνωση της εβδομάδας από ΕΜΥ
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.