Καταγγελία πως επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) έκανε ο λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.
Στην ανάρτησή του στο X, ο Σωτήρης Τσιόδρας κατήγγειλε πως «η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση. Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές».
«Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας» πρόσθεσε ο καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.
Σωτήρης Τσιόδρας: Η καταγγελία για απάτη
«Δεν έχω καμία σχέση με ψευδείς διαφημίσεις προϊόντων υγείας μέσω ΑΙ.
Η χρήση του ονόματός μου και ψευδών δηλώσεων αποτελεί παραπληροφόρηση.
Συνιστώ εμπιστοσύνη μόνο σε ιατρούς και επίσημες πηγές. Έχω κινηθεί νομικά για την προστασία της αλήθειας και της δημόσιας υγείας».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Φωτιά στη Σμύρνη: «Πύρινη κόλαση» στην Τουρκία - Μία σύλληψη για εμπρησμό
- Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι και η αδιανόητη σφαγή στο Δοξάτο Δράμας
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά έρχονται και βροχές - Η πρόγνωση της εβδομάδας από ΕΜΥ
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.