Στην επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων προχώρησε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Δευτέρας (04/09) σχετικά με την κακοκαιρία «Daniel», που θα πλήξει τη χώρα από σήμερα μέχρι την Τετάρτη. Την ίδια ώρα, τα πρώτα σημάδια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη Λαμία.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στις τοπικές Αρχές σήμανε συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν αυτοκίνητο, με τον οδηγό μέσα, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Ξηριά στη Ροδίτσα.
Ο 43χρονος, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, έζησε στιγμές αγωνίας, καθώς ο χείμαρρος παρέσυρε το όχημά του για αρκετά μέτρα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ακεραιότητά του. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μάλιστα, έστησαν επιχείρηση προκειμένου να τον διασώσουν.
Ειδικότερα, ο ίδιος σκαρφάλωσε στην οροφή του Ι.Χ. του, και οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν χωρίς να κινδυσεύσει περισσότερο.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.