Στιγμές τρόμου βίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/10) μία ανήλικη στη Λάρισα, η οποία, σύμφωνα με το onlarissa.gr, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν 25χρονο.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του πάρκου του Χατζηχαλάρ, όταν η 14χρονη επιστρέφοντας στο σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό άνδρα.
Η ανήλική στη Λάρισα άρχισε να φωνάζει και στο σημείο προσέτρεξε σε βοήθεια ένα ζευγάρι, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι Αρχές.
Ο 25χρονος προσήχθη και συνελήφθη για τα περαιτέρω, ενώ η 14χρονη ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, αν και σοκαρισμένη.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.